Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-ПОЛЕЗНОТО

latest

6 причини, поради които да включите кукери в рекламната си кампания

Сигурно вече сте видяли кукерски носии в рекламни публикации, клипове, брошури и т.н. Представяме Ви шест основни причини, поради които да в...



Сигурно вече сте видяли кукерски носии в рекламни публикации, клипове, брошури и т.н.

Представяме Ви шест основни причини, поради които да включите и Вие рекламни елементи с кукери, ако се занимавате с реклама, или в случай, че сте управител на бизнес, търсещ нещо различно, впечатляващо и креативно! Приятно четене...


1. Кукерите - това е нещо българско! Чудесно решение е за промотиране на български продукти!

Ако сте управител на българска компания, без значение каква е тя, кукерите, ако участват в рекламните Ви елементи, ще подтикнат потенциалните клиенти да купуват не за друго, а заради това ,че ще асимилират именно продуктите / услугите Ви с България.

Съгласете се  с нас, че си струва.

2. Екип от кукери с красиви костюми ще се включат с удоволствие във Вашата рекламна кампания

Бъдете сигурни, че ако наете кукерска група за реклама, то всички участници ще работят за Вас с удоволствие. Нещо повече, поискайте и тяхното мнение за концепцията на рекламата, можете да получите нещо много добро, нещо креативно.


3. Цената за наемане на кукерска група  с добри костюми не е космическа

С разумен бюджет ще можете да се справите, просто е важно да си харесате кукерска група и да поискате оферта. Например, ако сте в София, по-удачно е да поискате оферта от кукеркса група от град Перник, или от околните села. 

4. Чрез реклама с кукери ще изплашите злите духове и сили

Няма кака да пропуснем да споменем, че именно чрез кукери може да прогоните злите сили.

5. Кукерските костюми са незабравими - остават дълготраен спомен у зрителите

Традициите са нещо много важно за повечето БЪЛГАРИ, а и не само! Сякаш, когато зрителите видят кукери, нещо трепка, тъй като това е ген, това е БЪЛГАРИЯ.

6. Струва си чрез кукери и реклама с кукери да опитате популяризиране на фирма и в чужбина


Едва ли можете да си представите какво е въздействието на кукерите спрямо чужденците. Попитайте познат, споделете му клип с кукери и го попитайте какво мисли! Ще се очаровате.

No comments

Реклама

Заснемане на кукери