Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-ПОЛЕЗНОТО

latest

Панталонът и тайните за уникална визия. Модели от Евиза, в които винаги ще изглеждате страхотно!

Черните панталони са класика в жанра, както и стайлингът с тях. Такива модели са минималистични, универсални, пасват почти винаги и с всичко...

Черните панталони са класика в жанра, както и стайлингът с тях. Такива модели са минималистични, универсални, пасват почти винаги и с всичко. Можете да ги носите през цялото време и никога да не ви омръзнат! Черните дамски панталони, произведени от Евиза са страхотна основа за ежедневни тоалети, но също така ще бъдат незаменими, когато съставите елегантна визия за специален повод. 

Как да ги носите, за да изглеждате винаги модерни? 

 

Черни дамски панталони – в кои стилове ще стоят най-добре?

Дамските черни панталони са модна класика, която несъмнено е в списъка ни с любими. Универсалният, вечен цвят е тяхната силна страна - тези видове панталони изглеждат страхотно в много стилове, независимо от обстоятелствата. В допълнение, черните модели пасват на всеки тип фигура. Избирайки правилната кройка, оптически ще отслабите силуета си и ще изравните диспропорциите на тялото или напротив – ще подчертаете оформена талия и оформени крака. 

 

Чудите се с какви стилове ще паснат най-добре с черните дамски панталони? 

Наистина всичко зависи от избрания от вас стил. Що се отнася до цвета, нищо не ви ограничава - можете да го комбинирате с всякакви цветове и десени. Черните панталони могат да ви придружават както в ежедневни ситуации, в които акцентирате върху разкрепостеността и свободата, така и при изключителни обстоятелства или по време на парти. През есента и зимата те ще бъдат незаменими като основа за минималистични визии. Готови ли сте да попълните гардероба си? 

 

Черен дамски панталон в удобен ежедневен стил

Когато избирате дамски панталони за стайлинг за ежедневни поводи и мързеливи есенни следобеди, имайте предвид собствения си комфорт и благополучие. Заложете на панталони, с които с удоволствие ще седнете в кресло със завладяващ роман, ще пазарувате или ще отидете на дълга разходка. В магазините търсете модели от еластични материи или от меки, естествени материали. През есенно-зимния сезон вълната и плътният памук ще бъдат перфектни, включително рипсено кадифе, деним и трикотаж. 

 

Ежедневно не избягвайте изключително удобните  черни клинове. Носете ги с дълги пухкави овърсайз пуловери, оувърсайз суичъри или пуловери с висока яка. Можете свободно да експериментирате с горната част. В такава комбинация ще работят както успокояващо бежово, така и силно оранжево. 

Търсите идея да облечете черни дамски панталони в ежедневен и впечатляващ стил? Вдъхновете се от класическия стил на Евиза и изберете кожен панталони с кремава жилетка.

 

Официален панталон за специални поводи и как да изваяме стила

Черните дамски панталони на Евиза се вписват идеално в стилизации за специални поводи, като семейни срещи, бизнес речи и други обстоятелства, в които искате да се представите елегантно и стилно. Кой модел да изберете? Носете класически черни панталони с шарена риза, вталено сако и обувки с високи токчета. В студените дни облечете елегантно палто и не забрявайте да сложите ръкавици. 

 

Как да носим подходящите панталони, за да изглеждаме модерно и впечатляващо? Вижте какви грешки да избягвате!

Можете да се спрете на черни официални или костюмни панталони - те ще бъдат идеално допълнени към сатенена блуза-риза в пепеляв нюанс, обувки на малък ток и овърсайз сако. 

 

Модерен дамски панталон в парти стил 

Дамски черни панталони и парти тоалети? Трудно е да се намери по-добра комбинация! Ако искате да създадете парти визия, не забравяйте да облечете протрити черни дънки. Комбинирайте ги с къси пуловери с дълбоко деколте и дантелена добавка или модни тениски с щампа. Ако искате да създадете секси вечерна визия, посегнете към вталени черни лачени панталони и ги съчетайте с дантелена блуза. Не забравяйте за високите токчета - за предпочитане украсени с животински шарки - и металната чанта тип клъч. 

Привърженик ли сте на по-сдържаните решения в модата? За парти, организирано у дома, можете да носите класически черни панталони с изчистен дизайн, без излишни декорации. Не забравяйте, че дяволът е в детайлите, затова обърнете внимание на аксесоарите, които ще допълнят стайлинга ви с черен панталон. 

 

No comments

Реклама

Заснемане на кукери