Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-ПОЛЕЗНОТО

latest

Смесител, който да отговаря на вашето пространство и стил

Смесителят за мивка е един от най-важните елементи в банята. Той се използва ежедневно и е важен за осигуряването на комфорт и функционалнос...

Смесителят за мивка е един от най-важните елементи в банята. Той се използва ежедневно и е важен за осигуряването на комфорт и функционалност. Независимо дали проектирате банята си от нулата или искате да подобрите пространството на банята си с по-добри решения за съхранение в банята, перфектният смесител може да направи всичко различно. Нашата селекция от смесители в bg-maistor.bg за баня и кухня включва най-добрите марки, включително широка гама от смесители за мивка GROHE с различни комбинации от дизайн и покритие за изразяване на вашия личен стил. Ето нашите съвети за намиране на най-добрия смесител за вашето пространство.

Обмислете вашите нужди

За да намерите смесител, който най-добре отговаря на вашия начин на живот, потърсете такъв според вашия личен стил и нужди. Наличното пространство, височината на смесителя и бюджетното ограничение също са важни фактори. В нашия уебсайт предлагаме смесители за баня с голямо разнообразие от дръжки, цветове и покрития, от които да избирате. Цветовите опции варират от хром, никел и черно до злато, бронз и месинг. Опциите за покритие включват полиран, изчеткан, намазан с масло и сатен. Независимо дали търсите широко разпространен кран, разположен в центъра или за стенен монтаж, смесителят който изберете, може да окаже дълбоко влияние върху дизайна на вашата баня.

Изисквания за инсталиране

Как и къде трябва да се монтира смесителят ще играе голяма роля при вида, който можете да получите. Освен ако не строите от нулата, може да е по-рентабилно да използвате текущите водопроводни линии. Общите опции за инсталиране включват:

·      Централен монтаж

·      Еднодупков

·      Стенен монтаж

·      Под монтаж

·      Широко разпространен

·      Видове дръжки

Първо, трябва да решите дали предпочитате едноръкохватка или двойна. Смесителят с две дръжки ви позволява по-голям контрол върху температурата на водата, а единичният намалява риска от изгаряне. След като сте решили вида на дръжката, можете да изберете кой стил отговаря на вашите лични вкусове. Стиловете на дръжките могат да включват:

·      Лост

·      кръст

·      Копче

Визуална привлекателност

На пазара ще намерите десетки варианти за покрития и цветове на смесителите за баня. Когато става въпрос за избор на най-доброто съвпадение за стила на вашето пространство, помислете за следното:

·      Искате ли кранът да се откроява или да се слива?

·      Трябва ли смесителят да съответства на другите решения за съхранение в банята?
Какви материали, цветове и покрития предпочитате?

Други съображения

Вашият кран за баня може да ви помогне да намалите въздействието си върху околната среда. Водоспестяващите кранове, като нисък поток или с етикет WaterSense, използват 45% по-малко вода от другите кранове.

Подходящият смесител може да стои като фокусна точка или да допълва останалата част от вашата баня. За повече информация относно решенията и продуктите за съхранение в банята, моля, свържете се с екипа на bg-maistor.com днес!

 

 

 

 

No comments

Реклама

Заснемане на кукери